U četvrtak 23. travnja s početkom u 19 sati po prvi puta virutalno ću vam predstaviti svoju aktualnu seriju radova s temom izolacije, kao i par glazbenih crtica. Live streaming održati će se putem moje Facebook stranice.
Posljednje zrake sunca loviti ću na pozornici svog idiličnog ateljea poznatog kao „Villa Starina“ u selu Zvoneća u zaleđu Opatije, a kroz live streaming voditi će nas moj brat Zvjezdan.
Vedran Ruzic
U live streamu vidjeti ćete presjek na temu izolacije stvaranja. Tako su se tu našli radovi kućnih formata od odbačenih materijala kao i onih spremljenih za ‘crne dane’ kao što su intervencije unutar ateliera, izrezbareni prozor, slike od otpadnim komadima polica iz kuhinje, kontrabass za elementom bodljikave žice, stare plahte kao podloga za slikanje, betonski blokovi u formi barijere suživota sa društvom. Publici ću prikazati 15-tak radova nastalih u susret i tijekom trenutne izolacijske situacije u kojoj sam našao inspiraciju kako za vizualni rad, tako i za solo svirački projekt gdje ću i kroz intermezze skladbi prezentirati sveobuhvatno umjetničko djelo.“
Pridružite se i uživajte iz prvoga reda!
Vedran Ruzic
vedran ruzic